FI | SVE | RU   
ETUSIVU | LISENSSIT JA BRÄNDIT | PALVELUT | NEWTOP | YHTEYSTIEDOT | UUTISET
Newtop tuo maahan yksinoikeudella jopa yli
10 000 tuotetta. Pyrkimyksenämme on tarjota
asiakkaillemme kattavasti eksklusiivisia tuotteita.

Maahantuontimallistomme yhdistettynä
kansainvälisiin lisensseihimme sekä yrityksemme
omiin suunnittelijoihin, painoon ja logistiikkaan,
tuottavat erinomaisia mahdollisuuksia erilaisten
kampanjoiden suunnitteluun, tuottamiseen ja
toimittamiseen.


Delight 43,00 € + alv
Lisätietoa klikkaamalla logoa!

Supreme 49,00 € + alv
Lisätietoa klikkaamalla logoa!
James & Nicholson

Todella kattava valikoima vaatteita edustusasuista urheiluvaatteisiin. J&N-mallistosta löytyy myös ulkovaatteita vapaa-aikaan, urheiluvaatteita sekä työvaatteita.

[ LATAA KUVASTO ]

Lataa LIIKELAHJAT -sovellus
Windows -puhelimeesi!


Tutki Daiber -tuotteita 3D:nä!


KampanjatuotteetKarlowsky

Saksalaisella Karlowskyllä on jopa 120 vuotta kokemusta laatutekstiilien valmistuksesta. Mallistossa monia vaihtoehtoja ravintola- ja kahvila- ja hotellihenkilökunnan asuiksi, tyylikkäitä kokonaisuuksia ja pelkistettyjä essuja. Premium-mallistosta löytyy useita raikkaita värivaihtoehtoja. Karlowskyn valikoimassa on myös hoitohenkilökunnan asuja.

[ LATAA KUVASTO ]Myrtle Beach

Euroopan johtavan lippalakkivalmistajan mallistoon kuuluu myös muita tyylikkäitä päähineitä. Myrtle Beachin laatu on korkea, ja valikoimassa löytyy jokaiseen vuodenaikaan ja tyyliin sopivat päähineet.

[ LATAA KUVASTO ]Koziol

Koziol on valmistanut Saksassa muovituotteita jo vuodesta 1928 ja monet tuotteista ovat jo muodostuneet oikeiksi klassikoiksi. Valmistuksessa kiinnitetään huomiota niin vastuullisuuteen, kuin tuotteiden uniikkiuteen ja toimivuuteenkin. Koziolin tuotteissa on monesti pilkettä silmäkulmassa -funktionaalisetkin tuotteet saavat särmää hauskojen muotoiluideoiden ansiosta. Mallistossa on yli 400 tuotetta ja aina kattavat värivalikoimat.

[ LATAA KUVASTO ]Hejco - Suosikki on palannut jäädäkseen!

Hejco on erittäin suosittu merkki sekä Pohjoismaissa, että useilla vientimarkkinoilla. Yksi merkittävä syy on Hejcon suhtautuminen muotoiluun, istuvuuteen ja toimivuuteen.

Hejco jatkaa työtä kaikkien terveydenhuollon, hammashoidon, siivous-, palvelu-, hotelli- ja ravintola-aloilla työskentelevien ihmisten työelämän parantamiseksi.

[ LATAA KUVASTO ]Black Hill

Black Hillin tuotteissa käyttäjän tarpeet ja tuotteiden toiminnallisuus on otettu ensiluokkaisesti huomioon. Laaja laukkuvalikoima sisältää laadukkaat laukut niin työhön, vapaa-aikaan kuin matkoillekin. Päähinevalikoimassa on monia istuvia lippalakkimalleja sekä muita nuorekkaita pipoja ja lakkeja.

[ LATAA KUVASTO ]Label Free

Label Free -malliston avulla on mahdollista brändätä pienikin määrä tuotteita asiakkaan omalla logolla. Tuotteissa ei ole lainkaan niskalabelia, jolloin niskaan voidaan painaa asiakkaan oman brändin logo. Näin saadaan tehdastilausmainen, loppuun saakka mietitty kokonaisuus toteutettua helpolla. Mallistosta löytyy laadukas ja monipuolinen valikoima trikootuotteita aikuisille, lapsille ja vauvoille.

[ LATAA KUVASTO ]PF Concept

Euroopan suurin tukkuri. Erittäin laaja mallisto sisältää keittiötuotteet, laukut, vaatteet ja promootiotuotteet. Mallisto sisältää myös merkkituotteita, kuten Jamie Oliver ja Slazenger. Mallistossa on oma hakukone, jolla voit helposti ja nopeasti etsiä haluamiasi tuotteita tai voit hakea tiettyä hintakategoriaa.

[ LATAA KUVASTO ]Cross

Ruotsalainen, laadukas vaatemerkki, joka on erikoistunut urheilu- ja vapaa-ajanvaatteisiin. Crossin golf- ja laskettelumallistot ovat trendikkäitä ja funktionaalisia. Suunnittelussa otettu sääolosuhteet ja urheilulajien vaatimukset huomioon ja materiaalien toimivuus on hiottu huippuunsa.

[ LATAA KUVASTO ]Haveco

Sporttinen ja raikas laukkumallisto. Havecon tuotteet on valmistettu sään ja kulutuksen kestävästä purjekankaasta ja niiden design heijastaa purjehduksen maailmaa. Mallistosta löytyy vaihtoehtoja alkaen lompakosta aina isoon sporttikassiin asti.

[ LATAA KUVASTO ]Xindao

Laaja ja laadukas valikoima koriste-esineitä ja apuvälineitä kotiin, toimistotarvikkeita ja työkaluja. Xindaon tuotteet ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Valikoimassa on myös laajasti elektroniikkaa sekä tietokoneiden ja tablettien lisälaitteita.

[ LATAA KUVASTO ]Mantis

Mantisin yritysfilosofiassa keskeisessä roolissa on eettisyys. Se näkyy niin vastuullisessa valmistusprosessissa kuin pyrkimyksessä luoda vaatteita, jotka myös kestävät käytössä vuosia. Naisten ja miesten vaatteiden lisäksi valikoimaan kuuluu iloisen värisiä ja laadukkaita lasten ja vauvojen vaatteita. Myös luomupuuvillaiset vaatteet kuuluvat mallistoon.

[ LATAA KUVASTO ]Payperwear

Vaatemallisto laidasta laitaan. Peruspikeistä ja t-paidoista farkkuihin ja takkeihin.

[ LATAA KUVASTO ]Elka Rainwear

Sade- ja työvaatteet.

[ LATAA KUVASTO ]Claps

Laajaan valikoimaan kuuluu lähes kaikkea, mitä voi kuvitella. Claps tarjoaa niin vaatteita kuin liikelahjojakin -kaikkea kotiin, harrastamiseen, vapaa-ajalle ja toimistoon. Claps Greenline -mallistossa on myös laaja valikoima ekologisia vaihtoehtoja.

[ LATAA KUVASTO ]D&J

Hienot lahjat kotiin, vapaa-aikaan sekä kodinsisustukseen.

[ LATAA KUVASTO ]Vinga

Laadukkaat sisustus- ja kodintuotteet.

[ LATAA KUVASTO ]Merxteam[ LATAA KUVASTO ]
[ Merx Team RAVINTOLAKUVASTO ]
[ Merx Team TERASSIKALUSTE ]D-vice[ LATAA KUVASTO ]DAD[ LATAA KUVASTO ]Lynka[ LATAA KUVASTO ]Grizzly[ LATAA KUVASTO ]Toppoint[ LATAA KUVASTO ]Alfi

Mallistosta löytyy tunnettujen muotoilijoiden arvolahjoja keittiöön.

[ LATAA KUVASTO ]Gense

Keittiö- ja kokkaustuotteet.

[ LATAA KUVASTO ]Plastprint

Erilaisia muovi- ja keramiikkatuotteita, aina juomapulloista kahvikuppeihin.

[ LATAA KUVASTO ]Merkkituotteet 2014

Laadukkaat erä- ja käyttötuotteet tunnetuilta brändeiltä, kuten Light my Fire ja Maglite.

[ LATAA KUVASTO ]Promotuotteet 2014

Pinssit, kaulanauhat ja avaimenperät.

[ LATAA KUVASTO ]

Myynti
Tommi Mannila
+358-(0)40 5150 194

Tanja Lujala
+358-(0)40 5770 185

Timo Passinen
+358-(0)50 3853 104

Petri Haltia
+358-(0)40 3533 038

Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@newtop.fi


© Päivi Häikiö & Newtop Oy - Lehto 2013