FI | SVE | RU   
ETUSIVU | LISENSSIT JA BRÄNDIT | PALVELUT | NEWTOP | YHTEYSTIEDOT | UUTISET
Palvelumme1. Design

Newtop Oy:llä on pitkä kokemus suunnittelusta sekä lisenssi-, että yrityslahjatuotteiden parissa.

Design from Finland - merkkitoimikunta on myöntänyt 9.4.2013 Design from Finland - merkin käyttöoikeuden Newtop Oy:lle.

Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkki viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä.Merkki tuo esiin muotoilun tärkeyden osana yrityksen liiketoimintaa ja menestystä. Design from Finland -tunnus kertoo edelläkävijäyritysten panostuksesta suomalaiseen muotoiluun.

Alkuperältään suomalaiset brandit näemme kaikissa toiminnoissamme erittäin arvokkaiksi.
Näissä mallistoissamme käytämme Design from Finland sertifikaattiamme.


 

2. Paino

Oma silkkipainomme mahdollistaa nopean, joustavan ja ennen kaikkea erittäin laadukkaan painotyön kaikkiin vaatteisiin. Automaattikoneella voimme tehdä neljätoistavärisiä painotöitä, ja kapasiteettimme on kahdella automaattikoneella noin 5000 painatusta/päivä.Esimerkkinä joustavasta palvelusta on mahdollisuus tuottaa T-paitoja kauttamme Newtopin varastoon, josta painamme niitä Suomessa kysynnän mukaan halutuilla kuva-aiheilla ja nopealla toimitusajalla.

3. Varastointipalvelu

Olemme jo vuodesta 1995 tarjonneet varastointipalvelua suurimmille kotimaisille ketjuille ja kehitämme jatkuvasti palveluamme. Toimitamme asiakasyrityksillemme tuotteita varastosta kysynnän mukaan, myös pienissä erissä. Pystymme toimittamaan tuotteet tarvittaessa suoraan myymälöihin tai keskusvarastolle. Tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden kaudenaikaisiin ostoihin sekä täydennyksiin. Tämä on tärkeä kilpailuvaltti asiakkaallemme ja meille tärkeä osa asiakaspalveluamme.